ELLIPS TOWELS is als een sprankelend lichtpuntje binnen een warme en zorgzame familie. Gedreven door hun liefde voor stoffen, is Jacqueline Turfkruyer een gepassioneerd lid van deze familie, betoverd door de magie ervan.

Het welzijn van mensen en het creëren van geluk staan centraal in alles wat zij doet, ze koestert de missie om klanten bewust te maken van hun aankopen.

''ELKE VERANDERING BEGINT BIJ ONS-ZELF''

Onze missie: Samen zorgen voor een liefdevolle en bewuste wereld waarin mens, dier en moeder aarde centraal staan. Bij ELLIPS TOWELS streven we naar wereldwijde grondstoffenbesparing, energie- en waterbesparing.

Met onze vernieuwende organische vorm dragen we bij aan een duurzamere toekomst in vergelijking met conventionele handdoeken. Dit betekent niet alleen een besparing van grondstoffen, maar ook energie en water. U kunt in uw huishouden genieten van meer wasgoed dat in uw wasmachinetrommel past.

Bij ELLIPS TOWELS doen we er alles aan om moeder aarde zo min mogelijk te belasten. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze handdoeken van bamboe te maken. Bamboe sluit perfect aan bij onze kernwaarden: geen ontbossing van langzaam groeiende bomen, waardoor dieren hun habitat verliezen, en geen gebruik van pesticiden die mens en dier ziek kunnen maken door bodem- en watervervuiling. Bamboe groeit snel, is sterk en heeft weinig water nodig. Bovendien kan er decennialang van één bamboeplant worden geoogst, terwijl de diepe wortels bodemerosie voorkomen.

De naam ELLIPS TOWELS is een eerbetoon aan moeder aarde. Ze draait al ruim 3,5 miljard jaar in een nauwkeurige Ellipsvormige baan om de zon. Wat een levenskracht en liefde straalt ze uit! Die kracht en liefde willen we graag delen met u en onze kinderen.

ELLIPS TOWELS zet zich vol overgave in om moeder aarde te helpen. Doe met ons mee en laten we samen een positieve impact hebben op onze geliefde planeet.